DM i spejder 2014

  DM i Spejder afholdes igen i foråret 2014 – din patrulje skal naturligvis med. Som ved tidligere DM i spejder er konkurrencen 2-delt. Første del finder sted på flere af De Grønne Centre rundt om i landet. Moselund Spejdercenter er vært for patruljer fra Djursland, Gudenå, Lovring og Marselis distrikter. Sæt derfor kryds i […]

 dm2014

DM i Spejder afholdes igen i foråret 2014 – din patrulje skal naturligvis med.

Som ved tidligere DM i spejder er konkurrencen 2-delt. Første del finder sted på flere af De Grønne Centre rundt om i landet. Moselund Spejdercenter er vært for patruljer fra Djursland, Gudenå, Lovring og Marselis distrikter.

Sæt derfor kryds i kalenderen ved weekenden d. 10. – 11. maj 2014. Selve arrangementet starter lørdag kl. 10.00 og er færdigt søndag kl. 13.00. Der er dog mulighed for ankomst fra fredag aften kl. 20.00.

Prisen er 175 kr, hvoraf en del vil være tilskudsberettiget hytteleje.

De patruljer, der går videre til 2. del skal til Houens Odde Spejdercenter i Pinsen, d. 7. – 9. juni.

Yderligere oplysninger om 1. del samt tilmeldingsformular findes her.

Yderligere oplysninger om DM generelt kan findes på hjemmesiden www.dmispejder.dk.

Spejderhilsen
Moselund Spejdercenter