13 nye førstehjælpere

I denne weekend har der været hårdt brug for hjerte-lunge-redning, hjertestarter, forbindinger, psykisk førstehjælp og hjælp til bransår, infektioner, forgiftninger og meget andet i spejderhuset i Lystrup. Måske kunne man tro at det er fordi vi har nogle klodsede ledere i vores distrikt der er kommet meget til skade i denne weekend. Men det er det […]

I denne weekend har der været hårdt brug for hjerte-lunge-redning, hjertestarter, forbindinger, psykisk førstehjælp og hjælp til bransår, infektioner, forgiftninger og meget andet i spejderhuset i Lystrup.
Måske kunne man tro at det er fordi vi har nogle klodsede ledere i vores distrikt der er kommet meget til skade i denne weekend. Men det er det heldigvis ikke, de har blot valgt at bruge deres weekend på at blive klogere på førstehjælp med et 12-timers førstehælpskursus – både så de kan være opdateret på hvad de skal gøre i tilfælde af en ulykke, men også så de kan gå hjem i deres spejdergrupper og give spejderne en mere kvalificeret førstehjælpsinstruktion, så spejderne også bliver bedre.
Og med 13 nye førstehjælpsinstruktører, kan vi alle føle os i gode hænder på den kommende Aroslejr.