Invitation til arbejdsweekend på Moselund

Hej ledere, rovere og seniorer i Marselis og Gudenå distrikter.   Der skal være distriktslejr for Marselis Distrikt i år. Forud for sådan en lejr flere praktiske opgaver, der skal klares. Sidste weekend i maj (27. – 29.) er I derfor inviteret til at komme og give en hånd med. Vi har ligeledes inviteret Pionerernes fagforbund, der er […]

Hej ledere, rovere og seniorer i Marselis og Gudenå distrikter.
 
Der skal være distriktslejr for Marselis Distrikt i år. Forud for sådan en lejr flere praktiske opgaver, der skal klares. Sidste weekend i maj (27. – 29.) er I derfor inviteret til at komme og give en hånd med. Vi har ligeledes inviteret Pionerernes fagforbund, der er en fælleskorpslig forening, der tager rundt på centre og til de store lejre og hjælper med praktiske opgaver.
Scenen og bålstederne på lejrbålspladsen trænger til at blive fornyet. Ligeledes trænger taget på shelteren til at blive skiftet. Derudover vil der være andre mindre opgaver i form af maling inde i hytten, beskæring af levende hegn m.m
Programmet er følgende:
Fredag er der mulighed for ankomst fra kl. 20, hvorefter arbejdsopgaverne præsenteres og vi deles os på teams.
Lørdag arbejder vi igennem til aften, hvor der serveres en noget godt at spise.
Søndag arbejder vi til midt på eftermiddagen.
Der vil være mulighed for både indendørs og udendørs overnatning. Det er gratis at deltage.
Tilmelding via www.moselundspejdercenter.dk.
Spejderhilsen
Moselund Spejdercenter