En forårsdag i skoven

På en ganske almindelig forårssøndag summede det af liv i Lisbjerg Skov. 30 junior- og tropspejdere fra 4 forskellige spejdergrupper var samlet den 22. maj til en hyggelig aktivitetsdag. Som det første skulle alle spejderne konstruere en stor pyramide ved hjælp af bambuspinde og elastikker. Der var mange meninger om hvordan det skulle gøres, men det […]

På en ganske almindelig forårssøndag summede det af liv i Lisbjerg Skov. 30 junior- og tropspejdere fra 4 forskellige spejdergrupper var samlet den 22. maj til en hyggelig aktivitetsdag. Som det første skulle alle spejderne konstruere en stor pyramide ved hjælp af bambuspinde og elastikker. Der var mange meninger om hvordan det skulle gøres, men det endte heldigvis med at blive en stor og fin (og lidt ustabil) pyramide.
Og så var det ellers i gang med patruljeaktiviteter. Hver patrulje skulle hele dagen være sammen med en makker-patrulje fra en anden gruppe, så spejderne på den måde kunne lære hinanden lidt at kende, inden vi alle tager på sommerlejr sammen om få uger.
Dagens patruljeaktiviteter bestod af rebklatring, slackline i 3 meters højde henover en bæk, bagning af pizza på bål, chips-fremstilling på bål, o-løb og hygge.