AFLYST! Distriktsmøde 2.-3. oktober – nu med mulighed for overnatning!

Vi må desværre aflyse distriktsmødet, da der kun var 4 tilmeldte. Vi melder snart en dato ud for et kort online distriktsmøde. Nu skal vi prøve noget nyt! Vi har nemlig valgt i distriktsstaben at holde distriktsmøde over 2 dage! Og bare rolig. Du skal ikke sidde og høre på vores distriktschef i 48 timer. […]

Vi må desværre aflyse distriktsmødet, da der kun var 4 tilmeldte. Vi melder snart en dato ud for et kort online distriktsmøde.

Nu skal vi prøve noget nyt!

Vi har nemlig valgt i distriktsstaben at holde distriktsmøde over 2 dage!

Og bare rolig. Du skal ikke sidde og høre på vores distriktschef i 48 timer. Du skal derimod møde op lørdag eftermiddag, spise noget god mad, og hygge med de andre ledere i distriktet. Den næste morgen vil distriktsstaben så sørge for at bringe mødet lige til dig, så du knap nok behøves at komme ud af soveposen.

Programmet lyder, at man kan vælge at møde op lørdag til aftensmad, hygge og overnatning. For dem vil der være morgenmad dagen efter. Kl 10-14 vil der være distriktsmøde, med foredrag, frokost, fede aktiviteter og forrygende gevinster. Hvis man har smidt sin vintersovepose ud, kan man også vælge først at komme her, men vi vil klart foreslå at være med begge dage.

Hvis der er spørgsmål kan man som altid skrive til os på