Distriktsturnering 2013

Torsdag den 9. maj 2013 kl. 9.00 gik det i gang: Årets distriktsturnering i Marselis Distrikt! Det var dagen, vi alle havde ventet på og vi var 110% klar til at slå en masse rekorder! Det var lidt diset og fugtigt, men humøret var højt! 120 spejdere og ledere var mødt op til distriktsturneringen. Som […]

Distriktsturnering 2013 - 29
Torsdag den 9. maj 2013 kl. 9.00 gik det i gang: Årets distriktsturnering i Marselis Distrikt! Det var dagen, vi alle havde ventet på og vi var 110% klar til at slå en masse rekorder!
Det var lidt diset og fugtigt, men humøret var højt! 120 spejdere og ledere var mødt op til distriktsturneringen. Som dagen skred frem, tittede solen frem bag skyerne og varmede. Det var lige før, det blev for varmt 🙂
Vinderne de kommer her:

Bæverne

Vinderne - Bæverne

Ulvene

Vinderne - Ulvene

Juniorerne

Vinderne - Juniorerne

Troppen

Vinderne - Troppen
Vi har samlet billeder fra dagen. Måske der er et af dig?