BLIV LEDER

Skriv til info@marselisdistrikt.dk, så henviser hun til nærmeste gruppe.
Har du lyst til at indgå i et unikt fællesskab, brænder du for spejderlivet og/eller har du lyst til at lave frivilligt arbejde til glæde for mange børn og unge. Så har du muligheden for at blive spejderleder.

Som spejderleder får du
– oplevelser
– udfordringer
– et unikt lederfællesskab
– noget til CV’et
 
Hvis du er mere til det projektorienterede spejderarbejde, er der i Århus også mulighed for at lave enkeltstående aktiviteter. Det kunne være en weekendtur for alle seniorer i distriktet, en aften for spejderne i en enkelte gruppe eller noget helt tredje.
Distriktsstaben kan også være en mulighed, hvor der fx er mulighed for at arrangere inspirationsdage for lederne i distriktet, eller blive DTA med ansvar for en enhed (bæver, ulve, junior, trop eller senior), eller noget helt tredje.
Man behøver ikke at være super-spejder for at blive leder, for vi har et fint udbud af kurser, der kan klæde dig godt på til lederarbejdet. Derudover er der også mange rundt i de enkelte grupper, der kan hjælpe dig på vej.
Vi har mange gode projekter på ønskelisten rundt om i distriktet, fx ønsker vi os nogen der vil starte seniorarbejde på distriktsplan og vi har distriktssommerlejr i 2016.
Du kan skrive til info@marselisdistrikt.dk, hvis du ønsker mere info, eller hvis du vil guides videre til en gruppe eller til et tilbud der passer dig.
 

 
[contact-form-7 id=”799″ title=”Uden titel”]