Vi gentager succesen – spejdermøder på tværs af grupperne.

De fælles spejdermøder, som vi har haft i 2013, viste sig at være en stor succes. Mange af spejderne efterspørger disser aftner. Derfor har vi endnu engang sat os sammen og planlagt hvem der står for møderne frem til sommerferien. Udover de mange fællesmøder, har vi lokket Jokere-klanen fra Kaløvig Gruppe til at afholde en […]

De fælles spejdermøder, som vi har haft i 2013, viste sig at være en stor succes.
WP_000052
Mange af spejderne efterspørger disser aftner. Derfor har vi endnu engang sat os sammen og planlagt hvem der står for møderne frem til sommerferien.
Udover de mange fællesmøder, har vi lokket Jokere-klanen fra Kaløvig Gruppe til at afholde en seniorweekend, så seniorerne kan lære hinanden at kende på tværs af grupperne. Dato for denne weekend følger så snart vi kender den.
Til vinter bliver der 2 fællesture. Den ene for juniorspejderne i distriktet – det bliver 23. – 25. januar i vores distriktshytte Kollen ved Jeksen Dalen.
Trop- og seniorspejdere inviteres på tur 30. januar til 1. februar. Denne tur ved vi endnu ikke hvor går hen, men mon ikke det bliver noget med udendørs overnatning.
Datoer for fællesmøder:
Juniormøder
Onsdag d. 30. april: juniormøde hos Kaløvig Gruppe
Onsdag d. 11. juni: juniormøde hos Stavtrup Gruppe
Der kommer også møder i september og oktober, når vi har besluttet hvem der skal stå for det.
 
Trop-/seniormøder
Torsdag d. 3. april i Åbyhøj Gruppe, kl. 19.00-21.00, mødested: Thorsvej 6, 8230 Åbyhøj
Onsdag d. 14. maj: Skjoldhøj Gruppe, kl. 18.30-20.30
Onsdag d. 4. juni: Kaløvig Gruppe
Onsdag d. 3. sept.: Stavtrup Gruppe
Tirsdag d. 7. oktober: Lystrup Gruppe
 
Andet
16.-18. maj tager Stavtrup til Sletten. Hvis andre grupper har lyst til at tage med, kan de kontakte Niels fra Stavtrup.
I Pinsen drager Kaløvig Gruppe på tur, hvor de skal gå 100 km. Andre grupper er velkomne til at deltage (man må også gerne stoppe efter 50 eller 75). Hvis man vil høre mere, kan man kontakte Nicolaj fra Kaløvig Gruppe. OBS: hvis Kalø går videre til DM, udskydes vandreturen til en anden gang.