Lystrup inviterer til selvlysende aften

Tirsdag d. 7. oktober inviterer Lystrup Gruppe til trop- og senioraften. Vi skal teste en masse selvlysende spejderaktiviteter – kan man mon spille kroket i mørket midt ude i skoven og kan man lave selvlysende knobtov? Det må vi finde ud af, så kom med og vær med til at lege i skoven. Vi mødes […]

Tirsdag d. 7. oktober inviterer Lystrup Gruppe til trop- og senioraften.
Vi skal teste en masse selvlysende spejderaktiviteter – kan man mon spille kroket i mørket midt ude i skoven og kan man lave selvlysende knobtov? Det må vi finde ud af, så kom med og vær med til at lege i skoven.
Vi mødes ved “Skovhytten” – Elevvej 97A kl. 18.30. Se kort og kørselsvejledning her. Vi sætter grønne beachflag (og måske noget selvlysende) ud til vejen, så I lettere kan finde p-pladsen. Vi slutter igen samme sted kl. 20.30
Medbring lygte/pandelampe.
Vi glæder os til at se jer.