Nomineret til Årets Ildsjæl

  Christian Schaumburg-Müller er gruppeleder hos Skjoldhøj Gruppe, som har været i en rivende udvikling siden han tiltrådte som Gruppeleder. Han sidder i distriktet, han er medlem af HB, han laver ungdomskurser og så laver han også mange andre ting. For en måned siden blev han indstillet som kandidat til “Årets Ildsjæl” i Århus Kommune. […]

Årets Ildsjæl 2014
 
Christian Schaumburg-Müller er gruppeleder hos Skjoldhøj Gruppe, som har været i en rivende udvikling siden han tiltrådte som Gruppeleder. Han sidder i distriktet, han er medlem af HB, han laver ungdomskurser og så laver han også mange andre ting. For en måned siden blev han indstillet som kandidat til “Årets Ildsjæl” i Århus Kommune. Det blev indstillet 27 personer i alt. Efterfølgende skulle et panel gennemlæse indstillingerne og udvælge 5 personer der skulle nomineres til prisen – her blev Christian også udvalgt.
Spændingen blev udløst den 1. december, hvor vinderen blev offentliggjort ved en reception i VestjyskBank. Det var et stærkt felt – og prisen gik til Imad Kaaouach.
Årets ildsjæl er stiftet af Aarhus Kommunes Magistratsafdeling for Kultur og Borgerservice. Udover hæderen følger med prisen en check på 25.000 kr. som er øremærket et projekt, en særlig aktivitet el.lign. i foreningen. Checken er doneret af vestjyskBANK. Århus Stiftstidende er mediepartner.
Læs artikel i Stiften her
Tillykke til Christian med nomineringen.