Puljer og fonde – idéer, tips, tricks og erfaringsudveksling

På sidste distriktsmøde, blev der udtrykt stort ønske om afholdelse af en pulje-og-fonde-workshop. Derfor vil vi nu gerne invitere jer til Lystrup Spejderhus (Elsted Skolevej 4) torsdag d. 22. januar kl. 18. Vi starter med fælles aftensmad og går i gang med selve workshoppen kl. 19. Så hvis man vælger at spise hjemme, kan man […]

På sidste distriktsmøde, blev der udtrykt stort ønske om afholdelse af en pulje-og-fonde-workshop. Derfor vil vi nu gerne invitere jer til Lystrup Spejderhus (Elsted Skolevej 4) torsdag d. 22. januar kl. 18. Vi starter med fælles aftensmad og går i gang med selve workshoppen kl. 19. Så hvis man vælger at spise hjemme, kan man bare dukke op kl. 19.
Aftenens program bliver en blanding af oplæg om hvilke erfaringer man har gjort sig i Lystrup Gruppe samt erfaringsudveksling ml. de tilstedeværende.
Vi holder en lille fin workshop om:

  • hvilke puljer og fonde kan min gruppe søge?
  • hvordan søger jeg de puljer og fonde?
  • hvordan strikker jeg en god ansøgning sammen?

Vi holder et kort oplæg om, hvordan vi gør det i Lystrup Gruppe,hvor vi igennem flere år har oparbejdet viden og erfaring, som vi gerne vil give videre til jer. Derefter gennemgår vi de fonde og puljer, som vi kender til og som vi har god erfaring med at søge.
Vi vil også meget gerne høre, hvilke erfaringer I har gjort jer. Så hvis du kender til en god pulje eller fond, så kan du angive det ved tilmelding.
Hvem kan deltage: ledere, grupperødder og andre I jeres gruppe. Både jer der allerede er godt i gang med ansøgningerne og jer der gerne vil i gang.
Tilmeld dig her
Vi glæder os til at se dig 🙂
Johannes og Anne (Lystrup Gruppe)