Vinter OL for juniorspejdere

Kære juniorspejdere   Grib curling-kosten, voks skiene og gør dig klar til en weekend i sportens tegn. Weekenden 23. til 25. januar er du inviteret til vinter-OL weekend sammen med resten af distriktets juniorspejdere.   I løbet af weekenden skal vi dyste i traditionelle vinter-OL discipliner alt sammen med et touch af spejder. Det bliver […]

vinter ol
Kære juniorspejdere
 
Grib curling-kosten, voks skiene og gør dig klar til en weekend i sportens tegn. Weekenden 23. til 25. januar er du inviteret til vinter-OL weekend sammen med resten af distriktets juniorspejdere.
 
I løbet af weekenden skal vi dyste i traditionelle vinter-OL discipliner alt sammen med et touch af spejder. Det bliver sjovt, anderledes og nyt.
 
Det bliver en oplagt mulighed for at være sammen med juniorerne fra gruppen og lære nye venner at kende.
 
Praktisk
Du skal pakke til en weekendtur i januar måned. Vi skal sove inde, så husk lagen og sovepose, men januar kan være både våd og kold, så husk at pakke efter vejrudsigten. Er du i tvivl, så spørg din leder.
 
Tid og sted
Turen foregår i weekenden 23. til 25. januar. Vi begynder fredag klokken 19.30 i Spejderhytten Kollen. Vi slutter samme sted søndag klokken 11.00.
 
Adressen er:
Jeksendalvej 44A
8362 Hørning
 
Tilmelding
Tilmelding foregår via hjemmesiden herunder. Sammen med tilmeldingen betales 150 kroner for turen.
 
www.tilmelding.lystrupgruppe.dk