Trop- og seniortur for hele distriktet

INVITATION Kære tropspejdere og seniorspejdere i Marselis Distrikt Vi har nu den store glæde at kunne indbyde dig til weekendtur med de andre spejdere i Marselis Distrikt. Det bliver en weekend med kulde, varme, højder, fart og meget andet. Vi har fundet den gamle tidsmaskine frem der har ligget I et spejderhus i Marselis Distrikt […]

marselis
INVITATION
Kære tropspejdere og seniorspejdere i Marselis Distrikt
Vi har nu den store glæde at kunne indbyde dig til weekendtur med de andre spejdere i Marselis Distrikt. Det bliver en weekend med kulde, varme, højder, fart og meget andet. Vi har fundet den gamle tidsmaskine frem der har ligget I et spejderhus i Marselis Distrikt i mange år. Den har været testet et par gange og nu tror vi, at den er sikker nok til at benytte med mange spejdere. Vi skal en tur tilbage i tiden, men hvor vi skal hen og hvornår vi skal hen, det kan vi desværre ikke afsløre før fredag d. 30. januar. Klæd jer dog ikke alt for moderne – vi skulle jo nødig skille os for meget ud i forhold til de folk vi kommer til at møde på rejsen……
 
Start: fredag d. 30. januar kl. 19 på Himmelbjergets p-plads
Slut: søndag d. 1. februar kl. 11 på Sletten
Tilmeld dig på tilmelding.lystrupgruppe.dk
 
Pakkeliste: denne kommer en uges tid før rejsen starter. Men du skal pakke til almindelig weekendtur med udendørs overnatning – og du skal huske badetøj!
Pris: 250 kr. som du betaler ved tilmelding
Kage/boller: hvis du (din mor eller nabo) har lyst til at bage kage eller boller til turen, kan I blot notere det ved tilmeldingen.
 
Spejderhilsner
Tropledere og seniorledere i Marselis Distrikt
NB: hvis du har spørgsmål, så kontakt din leder.