Senior-/roverevent den 11. august

Kære seniorspejdere (8.kl – 16 år) og rovere (17-20 år) Tirsdag d. 11. august er I hermed inviteret til “live escape game”. Et spil, hvor man i hold af 5 personer bliver lukket inde i et rum. Her har man max en time til at løse alverdens koder, gåder og opgaver for på den måde at […]

Kære seniorspejdere (8.kl – 16 år) og rovere (17-20 år)
Tirsdag d. 11. august er I hermed inviteret til “live escape game”. Et spil, hvor man i hold af 5 personer bliver lukket inde i et rum. Her har man max en time til at løse alverdens koder, gåder og opgaver for på den måde at slippe ud af rummet igen. Når I er sluppet ud af rummene, finder vi en plet i byen hvor vi kan lave pandekager og kaffe på trangia.
Tid: Tirsdag d. 11. august kl. 17.45
Sted: Århus C (I får mail om mødested senere).
Pris: 50 kr.
Tilmeld jer på dette link
Der er begrænsning på 15 pladser. Pladserne går derfor primært til spejderne – lederne (og rovere over 20 år) får mulighed for at deltage, hvis der i ugen op til stadig er ledige pladser. Men vi tager noget kaffe, the, en trangia og pandekagedej med – så kan lederne hygge sig med det og så slutter vi alle (ledere og spejdere) af med pandekager og kaffe/the når spejderne er sluppet ud af rummene.