Fælles sommerlejr 2016 – planlægningen starter

Sæt X i kalenderen den 20. august Vi har for længe siden besluttet at vi ville afholde en distrikts-sommerlejr i 2016. Til august går vi i gang med planlægningen og vi vil gerne have alle grupper med i processen. Derfor afholder vi det første møde om lejren den 20. august. Her er det muligt at […]

WP_000052
Sæt X i kalenderen den 20. august
Vi har for længe siden besluttet at vi ville afholde en distrikts-sommerlejr i 2016. Til august går vi i gang med planlægningen og vi vil gerne have alle grupper med i processen. Derfor afholder vi det første møde om lejren den 20. august. Her er det muligt at få indflydelse på tema, opgaver, aktiviteter og planlægning af alt muligt godt. Dagsorden følger når vi nærmer os. Vi ser gerne at hver gruppe stiller med mindst én repræsentant – men gerne flere, da planen den 20. august er at få nedsat udvalg og fordelt ansvarsområder.
Distriktsstaben fra Marselis Distrikt tager i sommerferien ud og besøger Gudenå Distrikts sommerlejr, der afholdes i uge 28 på Moselund Spejdercenter.
Rigtig god sommer til jer alle.
Ann-Sofie, Christian, Morten, Hanse, Ole og Anne