Lederarrangement søndag d. 23. august

Hej alle ledere i Marselis Distrikt. Søndag d. 23. august er der arrangeret en eftermiddag kun for dig. Tænk sig, du skal ikke selv stå for noget, du skal ikke have 20 børn rendende omkring dig, du skal ikke bekymre dig om noget som helst! Det eneste du skal er at medbringe et par ting […]

Hej alle ledere i Marselis Distrikt.
Søndag d. 23. august er der arrangeret en eftermiddag kun for dig. Tænk sig, du skal ikke selv stå for noget, du skal ikke have 20 børn rendende omkring dig, du skal ikke bekymre dig om noget som helst! Det eneste du skal er at medbringe et par ting og dit gode humør – så kan du glæde dig til en eftermiddag sammen med mange af de andre søde ledere i vores distrikt.
Se indbydelsen på nedenstående link – det bliver skøøønt.
Indbydelse til lederdag
I år der det Stavtrup Gruppe der står for arrangement – og de glæder sig til at give jer en fantastisk dag.
Vi ses
Mvh
Anne Stidsen