Distriktsturnering for juniorspejdere og tropspejdere

Så er det igen tid til distriktsturnering i Marselis Distrikt. Denne gang finder turneringen sted i området ved Hasle Bakker, hvor junorspejderne (4.-5. klasse) skal konkurrere mod juniorspejdere og tropspejdere (6. kl. og opefter) mod tropspejdere om at blive distriktets smarteste, hurtigste og sejeste SPEJDER-patrulje. Arrangementet varer fra fredag d. 2. oktober til lørdag d. […]

Så er det igen tid til distriktsturnering i Marselis Distrikt. Denne gang finder turneringen sted i området ved Hasle Bakker, hvor junorspejderne (4.-5. klasse) skal konkurrere mod juniorspejdere og tropspejdere (6. kl. og opefter) mod tropspejdere om at blive distriktets smarteste, hurtigste og sejeste SPEJDER-patrulje.
Arrangementet varer fra fredag d. 2. oktober til lørdag d. 3. oktober for begge enheder. Hele arrangementet foregår udendørs med overnatning i telte, så distriktsturneringen er den perfekte chance for at afprøve dine spejderfærdigheder og alt dit spejdergrej.
Så er du klar til at blære dig med antallet af bundne knob, evnen til at tænde ild, din kreative sans eller noget helt fjerde – eller vil du bare gerne møde nye spejderkammerater rundt i distriktet inden den store fælles distriktslejr i 2016 – så tilmeld dig til din leder og tag gerne dine spejdervenner under armen.
Sted: Skjoldhøjen, Holmstrupgårdvej 36, 8220 Brabrand (Skjoldhøj spejdernes hytte)
Dato og tidspunkt: Fredag d. 2. oktober kl. 17 til lørdag d. 3. oktober kl. 15
Tilmelding: Den enkelte spejder tilmelder sig hos sin egen leder, som efterfølgende sørger for at gruppen tilmelder sig til udvalget her.
Pris: 100 kr.
Tilmelding: senest 25. september
Medbring: Almindeligt weekendudstyr til et døgns spejdertur, udendørs.