Aroslejren 2016 – vi ses igen 1. februar

Det går rigtig godt med planlægningen af Aroslejren. 11. januar havde vi seneste planlægningsaften, der er lavet forhåndstilmelding, plakater, programmer, snakket t-shirts og tut og meget andet. Du kan læse mere om lejren her ig følge med på facebook her Næste møde er mandag d. 1. februar kl. 18 hvis man spiser med, ellers  kl. 19. Sted: […]

Det går rigtig godt med planlægningen af Aroslejren. 11. januar havde vi seneste planlægningsaften, der er lavet forhåndstilmelding, plakater, programmer, snakket t-shirts og tut og meget andet. Du kan læse mere om lejren her ig følge med på facebook her
Næste møde er mandag d. 1. februar kl. 18 hvis man spiser med, ellers  kl. 19.
Sted: Skjoldhøj Kirke, Jernaldervej 425, 8220 Brabrand
Tilmeld dig til mødet her