12-timers førstehjælpskursus for ledere, rovere og spejdere over 16 år

Står du lige og mangler et 12-timers førstehjælpskursus, så har du nu chancen. 2. + 3. april: Det kører over 2 dage (lørdag + søndag), begge dage fra 9 til 16. Der vil være sørget for forplejning undervejs, så du skal blot møde op og nyde det gode selskab og suge viden til dig. Efter […]

Står du lige og mangler et 12-timers førstehjælpskursus, så har du nu chancen.
2. + 3. april: Det kører over 2 dage (lørdag + søndag), begge dage fra 9 til 16. Der vil være sørget for forplejning undervejs, så du skal blot møde op og nyde det gode selskab og suge viden til dig.
Efter kurset får du et fint deltagerbevis, der er gyldigt i 3 år – herefter skal du blot på et 3-timers opfølgningskursus for at gøre det gyldigt i yderligere 3 år.
Pris: når du tilmelder dig skal du ikke betale noget – regningen sendes til din gruppe efterfølgende. Vi har fået penge fra Trygfonden til at dække det meste af regningen, så inklusiv forplejning, skal I regne med en pris på omkring 450 kr. pr. deltager. Din gruppe kan søge kursustilskud efterfølgende.
Der er kun 16 pladser, men det betyder ikke at tilmeldingen lukker når de 16 pladser er booket – man kan stadig tilmelde sig, så nr. 17, 18 etc kommer blot på venteliste.
Tilmelding er bindende – forstået på den måde at hvis du melder afbud og vi ikke kan afsætte din plads til en anden, vil din gruppe stadig skulle betale for din plads. Eventuelt afbud meldes til  hurtigst muligt. Men fortvivl ej, der er stor sandsynlighed for at pladsen alligevel kan afsættes, da vi opretter venteliste og da efterspørgslen på denne slags kurser plejer at være høj.
Du tilmelder dig her