Netværksgrupper på Facebook

Nu er der både en FB-gruppe for juniorledere og en for tropledere. Grupperne er oprettet for at skabe et tættere samarbejde på tværs af spejdergrupperne, til erfaringsudveksling, til at dele tips og tricks til ture/arrangementer og til at invitere hinanden med, når man skal noget fedt eller når man lige har plads til ekstra spejdere […]

Nu er der både en FB-gruppe for juniorledere og en for tropledere. Grupperne er oprettet for at skabe et tættere samarbejde på tværs af spejdergrupperne, til erfaringsudveksling, til at dele tips og tricks til ture/arrangementer og til at invitere hinanden med, når man skal noget fedt eller når man lige har plads til ekstra spejdere på en tur man alligevel har planlagt.
Brug hinanden til et spejderarbejde med høj kvalitet og inviter nabotroppen med på tur, for når man alligevel har planlagt en weekendtur, er det måske lidt sjovere at have 10 spejdere med i stedet for 5….og planlægningen er jo den samme.
Bliv medlem ved at følge nedenstående links
Gruppen for tropledere
Gruppen for juniorledere
Vi ses derude.