Spejderdag for Junior-, Trop- og Seniorspejdere

En spejderdag – lidt ud over det sædvanlige Kom og mød de andre spejdere i Marselis Distrikt – nye som gamle. Denne dag er en mulighed for at møde nye spejdervenner, så I kender hinanden lidt på forhånd inden årets store sommerlejr – AROSLEJREN. Dagen byder på et væld af aktiviteter for dig og din […]

En spejderdag – lidt ud over det sædvanlige
Kom og mød de andre spejdere i Marselis Distrikt – nye som gamle. Denne dag er en mulighed for at møde nye spejdervenner, så I kender hinanden lidt på forhånd inden årets store sommerlejr – AROSLEJREN.
Dagen byder på et væld af aktiviteter for dig og din patrulje.
Sammen med din patrulje kan du klatre i træer, tage på o-løb, afprøve en kæmpegynge, prøve forhindringsbane, lave hjernevridere, bage pizza på bål, lave bålchips, bygge kæmpepyramider….og måske skal vi prøve, om vi sammen kan løfte en bil!!!
 
Kom og vær med søndag d. 22. maj kl. 10 til 16
 
Sted: Lisbjerg Skov, p-plads på Elevvej (vi sætter beach-flag op, så I let kan finde det)
Hvem må deltage: juniorspejdere, tropspejder og seniorspejdere
Tilmelding: følg dette link
Pris: 30 kr.