Lederaften – nyt medlemssystem og mere Paletten

Til efteråret kommer der et fantastisk tilbud til både nye og gamle ledere: til dig der gerne vil inspireres af det nye arbejdsprogram og for dig der gerne vil introduceres til det nye medlemssystem. Du kan vælge imellem to workshops: 1: Det nye medlemssystem, intro og kursus. Medbring computer, medlems-login og evt. indmeldelsesblanketter fra alle […]

Til efteråret kommer der et fantastisk tilbud til både nye og gamle ledere: til dig der gerne vil inspireres af det nye arbejdsprogram og for dig der gerne vil introduceres til det nye medlemssystem.
Du kan vælge imellem to workshops:
1: Det nye medlemssystem, intro og kursus. Medbring computer, medlems-login og evt. indmeldelsesblanketter fra alle de skønne spejdere der er startet efter sommerferien.
2: Paletten, intro og kursus. Var du ikke med til første kursus, så fortvivl ej – nu får du endnu en mulighed. Så kom med og bliv inspireret til at kaste dig ud i palettens mange muligheder.
 
Sammen med Gudenå Distrikt afvikler vi to arrangementer. Som udgangspunkt er der det samme på programmet de to aftener, men for at så mange som muligt kan få denne fantastiske oplevelse udbydes det to gange.
Onsdag d. 14. september i Harlev, fra 18.30 til 21.30
Torsdag d. 6. oktober i Lystrup, fra 18.30 til 21.30 
 
Info om medlemssystem:
KFUM-Spejderne skifter den 12. september medlemssystem. Det nye system er lavet af Spejdernes Medlemsservice og lavet i samarbejde med Det Danske Spejderkorps  og De Grønne pigespejdere. Der er tale om tre selvstændige og helt adskilte systemer, men de er udviklet sideløbende og har ens funktionalitet.
De Grønne Pigespejdere har taget deres i brug pr. 1. februar. Tilbagemeldingerne er meget positive. Vi ønsker at det bliver en mindst ligeså gnidningsløs og positiv oplevelse for KFUM-Spejderne at tage systemet i brug.
Det nye medlemssystem kan mange ting som vi kender fra det system vi har i dag. Men tingene skal gøre på nye måder. Desuden er der kommet nogle nye smarte funktioner til som er efterspurgt i grupperne.