Ledermøde i Marselis Distrikt – søndag d. 25. september

Kære alle Som i alle ved, er der evalueringsmøde for Aroslejren og visionsmøde for Marselis Distrikt søndag d. 25. september. Vi mødes kl. 11 til lækker brunch og slutter kl. 15 Af hensyn til lokaler og indkøb er det vigtig at du tilmelder dig. Vi kan dog se at mange har glemt at trykke på […]

img_0181-e1467539719719
Kære alle
Som i alle ved, er der evalueringsmøde for Aroslejren og visionsmøde for Marselis Distrikt søndag d. 25. september.
Vi mødes kl. 11 til lækker brunch og slutter kl. 15
Af hensyn til lokaler og indkøb er det vigtig at du tilmelder dig. Vi kan dog se at mange har glemt at trykke på “tilmeld”. Lejrledelsen og distriktsstaben har behov for at høre din stemme, hvis vi skal kunne gøre det aller bedste for netop din gruppe og din enhed. Så tag din leder-ven under armen og kom med til en dag i fantastisk selskab.
Tilmeld dig her
Mødestedet bliver i Århus C – eller meget tæt derpå. Vi har ventet med at booke lokaler, da vi først skulle vide hvor mange deltagere vi er. Men sted meldes ud i løbet af få dage.
Vel mødt
Anne Stidsen (på vegne af lejrledelsen og distriktsstaben).