Patruljelederkursus i Marselis Distrikt

Marselis Distrikt inviterer alle juniorer, trops- og seniorspejdere til Patruljelederkursus i weekenden 17. til 19. marts 2017. På patruljelederkurset lærer du, hvordan du bliver en god patruljeleder og -assistent og får arbejdet i patruljen til at fungere allerbedst. Alt sammen krydret med sjove spejderaktiviteter og nye og gamle venner fra resten af distriktet. Praktisk Sted: […]

Marselis Distrikt inviterer alle juniorer, trops- og seniorspejdere til Patruljelederkursus i weekenden 17. til 19. marts 2017.
På patruljelederkurset lærer du, hvordan du bliver en god patruljeleder og -assistent og får arbejdet i patruljen til at fungere allerbedst. Alt sammen krydret med sjove spejderaktiviteter og nye og gamle venner fra resten af distriktet.

Praktisk

Sted: Toggerbo Spejdercenter, Mols
Tidspunkt: 17. til 19. marts 2017
Pris: 350 kroner
Du kan læse mere om patruljelederkursus i Marselis Distrikt i invitationen her. (Kommer snart)
Tilmeld dig patruljelederkursus her.