Skal du med på patruljelederkursus?

Vi holder igen i år et patruljelederkursus i distriktet. Det er Anne Stidsen og Klaus Junget, der har sat sig for bordenden og styrer slagets gang. Kurset er for alle, der gerne vil være eller måske allerede er patruljeleder eller -assistent. Vedhæftet er en indbydelse, som du kan give til dine spejdere. Kurset er den […]


Vi holder igen i år et patruljelederkursus i distriktet. Det er Anne Stidsen og Klaus Junget, der har sat sig for bordenden og styrer slagets gang. Kurset er for alle, der gerne vil være eller måske allerede er patruljeleder eller -assistent.
Vedhæftet er en indbydelse, som du kan give til dine spejdere. Kurset er den 16.-18. marts 2018.
Tilmeldingsfrist er 20. februar.
Tilmeld dig her
 

Vil du være med i kursusstaben?

Vi mangler flere folk i staben, så vil du være med i den fedeste, sjoveste og mest hyggelige stab, så skriv til Klaus.
Patruljelederkursus-2018 A4
Patruljelederkursus-2018-done-booklet