MUS-lejr på Moselund Spejdercenter

MUS-lejr er for de 6 – 10 årige spejdere, der kan tage på en rigtig spejderlejr på Moselunds dejlige naturområde. I år kan vi invitere dine spejdere på en pinselejr med Harry Potter og de vises sten som gennemgående tema. Spejderne vil blive taget med på en oplevelsesrig tur i Harry Potter universet. Spejderne skal […]


MUS-lejr er for de 6 – 10 årige spejdere, der kan tage på en rigtig spejderlejr på Moselunds dejlige naturområde. I år kan vi invitere dine spejdere på en pinselejr med Harry Potter og de vises sten som gennemgående tema. Spejderne vil blive taget med på en oplevelsesrig tur i Harry Potter universet. Spejderne skal på tur i Diagonalstræde, hvor de bliver udstyret med alt hvad en troldmand har brug for; deltage i Quidditch turnering og på en spændende jagt på de vises sten.
På MUS-lejren sover spejderne i telte og laver mad over bål, og lejren kan bruges som et godt alternativ til en sommerlejr.

Praktiske oplysninger:

Lejren starter lørdag d. 19. maj med ankomst fra kl. 9.00 og slutter mandag d. 21. maj kl. 12.00. Det er muligt at ankomme fredag aften for at lave lejretablering også.
Stedet er Moselund Spejdercenter, Århusvej 8, 8382 Hinnerup (vest for Århus).
Spejderne skal medbringe personligt weekend udstyr. Enheden skal desuden medbringe telte, kogegrej og almindeligt lejrudstyr. Der er toiletter og brus på Moselund Spejdercenter.

Prisen:

Prisen for dette arrangement er 250.- pr spejder. Prisen inkluderer fuld forplejning fra lørdag frokost til og med mandag morgen.
Bemærk at vi har også en “Tutte”, hvor spejderne har mulighed for at købe T-shirts, mærker, slik og sodavand.
De 125,- er afgift for lejrplads og aktiviteter, og der kan søges om tilskud fra kommunen til dette beløb.
Har du nogle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte vores lejr-koordinator.
Du kan også hente vores folder her.
 
Tilmelding sker gruppevis på denne side: http://www.moselundspejdercenter.dk/da/content/muslejr-2018-pinsen