Kom ud og sejl på lørdag den 16. juni

Går du og sukker efter at komme ud på en sejltur i det dejlige vejr? Så er der godt nyt til dig! For på lørdag inviterer Århus Maritim Center til information- og sejltursdag! Det hele starter kl. 11.00, hvor den nye formand for centret Klaus Vilstrup Glindvad sammen med resten af bestyrelsen byder velkommen til centret. […]


Går du og sukker efter at komme ud på en sejltur i det dejlige vejr? Så er der godt nyt til dig! For på lørdag inviterer Århus Maritim Center til information- og sejltursdag!
Det hele starter kl. 11.00, hvor den nye formand for centret Klaus Vilstrup Glindvad sammen med resten af bestyrelsen byder velkommen til centret. Han vil kort fortælle, hvad du og din gruppe kan bruge centret til og hvad planer for fremtiden er.
Derefter er der mulighed for at komme ud på vandet i centrets sejlbåd.
Kl. 14.00 er vi færdige igen – og så kan man jo lige slutte af med en is på havnen 🙂
Har du spørgsmål kan du kontakte Klaus på 21 78 22 91‬ eller på 
 

Er du vild med at sejle eller vil du gerne i gang?

Så kom ned og se, hvordan du kan være med. Der er brug for mange til at holde bådene i vandet, så en masse spejdere kan komme ud og få nogle gode ture og oplevelser.
Kender du noget til sejlads, er det fint – og kender du ikke noget til sejlads, er det også fint! Der er rig mulighed for at lære alt fra bunden og tage kurser i sejlads, så du selv kan tage dine spejdere med ud at sejle.
Det er en helt ny flok, der er kommet i bestyrelsen, så der er masser af mulighed for at være med til at præge centret. Heldigvis har Erik, der har været i centret i mange år, tilbudt at være med stadigvæk, så der er også erfarne kræfter, der ved, hvordan alting fungerer. Med andre ord så bliver det faktisk ikke meget bedre 🙂
 

Hvad kan centret tilbyde?

Århus Maritim Center har to både, hvoraf kun den ene pt. ligger i vandet. Centret tilbyder spejdergrupper en tur på vandet både hverdagsaftner og weekendture.