Kom til distriktsmøde om Landsmødet

Til september skal vi i KFUM spejderne have landsmøde på Gram Slot. Der er allerede mange ting vi skal diskutere, blandt er korpsets tilknytning til Folkekirken og prisen på vores uniform oppe til debat. Man kan læse mere i facebook gruppen: “Optakt til KFUM-Spejdernes landsmøde. Der ud over skal vi have valgt de folk der skal […]


Til september skal vi i KFUM spejderne have landsmøde på Gram Slot. Der er allerede mange ting vi skal diskutere, blandt er korpsets tilknytning til Folkekirken og prisen på vores uniform oppe til debat.
Man kan læse mere i facebook gruppen: “Optakt til KFUM-Spejdernes landsmøde. Der ud over skal vi have valgt de folk der skal sidde i vores hovedbestyrelse og lede korpset i de næste 4 år. 
Derfor vil vi i distrikt gerne holde et møde onsdag den 8/8-2019 kl. 19.00 på Cafe Klubhæftet hvor vi snakker landsmøde i kan give deres holdninger til kende for dem der varetager distriktets stemmer eller støve holdningerne af inden i selv skal deltage på landsmødet. 

Husk at grupper at en stemme og vi skal gerne have brugt så mange stemmer som muligt.

 
Tilmeld dig her: https://medlemsservice.spejdernet.dk/event/id/763/register