Lederhygge med sang for alle ledere

Kom til sang og julehygge. Niels Rævdal spiller op på klaveret og vi sørger for at købe ind til æbleskiver og glögg. Torsdag den 13. december kl 19.30-21.00 – eller senere, hvis stemmen er til det 🙂 Stedet er Stavtrup sognegård, Råhøjvej 5, Stavtrup, 8260 Viby J. Julen står snart for døren og hvad bedre at […]


Kom til sang og julehygge. Niels Rævdal spiller op på klaveret og vi sørger for at købe ind til æbleskiver og glögg.
Torsdag den 13. december kl 19.30-21.00 – eller senere, hvis stemmen er til det 🙂
Stedet er Stavtrup sognegård, Råhøjvej 5, Stavtrup, 8260 Viby J.
Julen står snart for døren og hvad bedre at bruge en torsdag aften på end sang og hyggeligt samvær med alle de dejlige ledere i Marselis Distrikt! Derfor inviterer Stavtrup Gruppe til sang, hygge og æbleskiver.
Tag dine medledere under armen og få rørt røsten! Vi ses i Stavtrup!

Tilmeld dig her