MUS-lejr på Moselund

Moselund Spejdercenter afholder hvert år en rigtig god og sjov MUS-lejr! Så tag dine ulve med på tur i pinsen. Her er lidt info om temaet for årets lejr: MUS-lejr 2019 på en rigtig spejderlejr på Moselunds dejlige naturområde. I år kan vi invitere dine spejdere på en pinselejr, hvor temaet er ”Kuk i Disneyhistorien”. Der er kommet uorden […]

Moselund Spejdercenter afholder hvert år en rigtig god og sjov MUS-lejr! Så tag dine ulve med på tur i pinsen.
Her er lidt info om temaet for årets lejr:
MUS-lejr 2019 på en rigtig spejderlejr på Moselunds dejlige naturområde. I år kan vi invitere dine spejdere på en pinselejr, hvor temaet er ”Kuk i Disneyhistorien”. Der er kommet uorden i de forskellige historier, så meget at nogen er kommet med i forkerte eventyr, det skal vi have fixet.
På MUS-lejren sover spejderne i telte og laver mad over bål. Lejren kan bruges som et godt alternativ til en sommerlejr.
Hent folder om MUS-lejren her
 
Tilmelding sker her