Tilmelding til distriktsturnering

Distriktsturnering Junior/Trop/Senior 2019   Så er det på tide at vi skal finde Marselis Distrikts sejeste patruljer i henholdsvis Junior, Trop og senior. Det hele kommer til at foregå på Moselund Spejdercenter hvor vi i løbet af lørdagen og søndagen skal igennem alverdens fede løb med poster der udfordre patruljernes evner i klassiske spejderaktiviteter og […]

Distriktsturnering Junior/Trop/Senior 2019
 
Så er det på tide at vi skal finde Marselis Distrikts sejeste patruljer i henholdsvis Junior, Trop og senior. Det hele kommer til at foregå på Moselund Spejdercenter hvor vi i løbet af lørdagen og søndagen skal igennem alverdens fede løb med poster der udfordre patruljernes evner i klassiske spejderaktiviteter og deres evner til at komme med kreative løsninger og arbejde sammen. Det bliver et brag af en weekend som i bare ikke må gå klip af. Patruljerne skal være 4-6 personer og grupperne skal også tilmelde en leder pr. patrulje der kan hjælpe med afvikling.
 
Tid: 27. april kl. 10.00 – 28. april kl. 11.00
 
Seneste tilmelding: 14. April. på distriktets hjemmeside.
 
Pris: 150 kr. pr. spejder.
 
Sted: Århusvej 8-10, 8382 Hinnerup
 
Pakkeliste:
Patruljen

  • Telt
  • Patruljekasse til madlavning over bål

Spejderen

  • Madpakke til frokost lørdag
  • Sovegrej til at sove ude
  • Tøj der passer til vejret

 
Vi glæder os mega meget til at se jer alle sammen og få en mega fed weekend med jer alle sammen.
 
Spørgsmål eller kommentare kan sendes på mail til
 
Hilsen Distriktsstaben
VIGTIGT!
Den enkelte gruppe skal selv stå for opkrævning af betaling fra spejderne!
Gruppen vil senere modtage en opkrævning fra distriktet!
Tilmeld jeres patruljer her