Tag på kniv-weekend på Moselund Spejdercenter

Er du mellem 14 og 18 år og kan du godt lide at arbejde med træ og læder…? Har du altid drømt om at lave din egen kniv…? Kunne du bare godt tænke dig en mega hyggelig weekend sammen med andre spejdere… Så skulle du tage at komme på knivkursus på Moselund Spejdercenter. Her vil der være […]


Er du mellem 14 og 18 år og kan du godt lide at arbejde med træ og læder…? Har du altid drømt om at lave din egen kniv…? Kunne du bare godt tænke dig en mega hyggelig weekend sammen med andre spejdere…
Så skulle du tage at komme på knivkursus på Moselund Spejdercenter.
Her vil der være alle de materialer og værktøj du skal bruge til at lave din egen kniv med skede, og der vil være instruktører der kan hjælpe dig.
Samtidig vil der være hyggeligt samvær og fuld forplejning, så der er ingen grund til at tøve med at sikre sig en af de 25 eksklusive pladser på årets kursus.

Praktiske oplysninger:

Lejren starter fredag d. 6. september med ankomst fra kl. 19.00 og slutter søndag d. 8. september kl. 15.00.
Stedet er Moselund Spejdercenter, Århusvej 8, 8382 Hinnerup (vest for Århus), og der kører både bus og tog næsten til døren.
Du skal medbringe personligt weekend udstyr. Der vil være mulighed for overnatning på fælles sovesal. Hvis du hellere vil sove i telt, er du velkommen til at slå dit eget telt op på centeret.

Prisen:

Prisen for dette arrangement er 450.- pr. spejder. Prisen inkluderer fuld forplejning fra lørdag morgen til og med søndag frokost samt alle materialer til fremstilling af kniv med skede.

Tilmelding:

Senest tilmelding d. 30. august.
Tilmelding sker ved at sende en mail til:
Mailen skal indeholde oplysninger om navn, adresse, telefonnummer, spejdergruppe, korps og alder.
 
Hent invitation her: Knivweekend på Moselund