PLPA kursus 2019 i Marselis Distrikt

Vi gentager successen fra foråret 2017 og afholder Plpa Kursus for alle 2. års juniorspejdere, tropspejdere og seniorspejdere. Har du mod på en spændende weekend med udfordringer, ny spejder-læring, sjove aktiviteter, lejrbål, et spændende natløb, nye spejdervenner og meget mere så skynd dig at tilmelde dig kurset:-) Efter endt kursus har du lært mere om/oplevet: […]

Vi gentager successen fra foråret 2017 og afholder Plpa Kursus for alle 2. års juniorspejdere, tropspejdere og seniorspejdere.

Har du mod på en spændende weekend med udfordringer, ny spejder-læring, sjove aktiviteter, lejrbål, et spændende natløb, nye spejdervenner og meget mere så skynd dig at tilmelde dig kurset:-)

Efter endt kursus har du lært mere om/oplevet:

  • Din vigtige rolle i patruljen

  • Din evne til at lede

  • Prøvet udfordringer med nye spejderkammerater

  • Din evne til at planlægge

  • Øvet dig I at stå på egne ben

  • Fundet ud af hvor sure tæer egentligt kan være

NYT! Modul 3

Er du seniorspejder? Kunne du tænke dig at prøve dig selv af, i forhold til det du har lært på tidligere kurser? Har du mod på at snuse til, hvad det vil sige at være med i en kursusstab?
Så er plpa 3 noget for dig. Der vil være en fed oplevelse med de andre seniorer og så vil der være hands on erfaring med hvad det vil sige at være med en kursus-stab.
Efter endt kursus vil du, er der en chance for at du kan være med til at arrangere plpakurset i 2020.

 

Plpa-kurset kan blive første skridt i en spændende ny dimension i dit spejderliv, som rækker ud over gruppen. Så hvad venter du på? Få dig nu tilmeldt!

[flexevents listtype=thumb eventkey=owf6m7 tags=””] 

Tilmeldingsfrist er 26. oktober 2018

Prisen er 400 kr.

 

Hvis du eller dine forældre har spørgsmål til kurset, er du/de meget velkomne til at kontakte mig på 2222 9418 eller

Spejderhilsner
Nicolaj Mathiasen
Kursusleder