Corona og distriktsmøde

Kære ledere! I har sikkert alle fået og læst mailen fra korpset om corona-virus og at alt spejderarbejde skal lukkes ned i resten af marts. Vi forventer, at alle grupper i Marselis Distrikt følger disse anbefalinger! Vi skal som spejdere gå forrest og vise, at vi tager ansvar og udviser samfundssind. Det er trods alt […]

Kære ledere!

I har sikkert alle fået og læst mailen fra korpset om corona-virus og at alt spejderarbejde skal lukkes ned i resten af marts.

Vi forventer, at alle grupper i Marselis Distrikt følger disse anbefalinger!

Vi skal som spejdere gå forrest og vise, at vi tager ansvar og udviser samfundssind. Det er trods alt det, vi har som formål: At skabe hele samfundsborgere.

Så selv om du lige tænker, at I kan da godt lige mødes i klanen, bæverflokken, lederne til et lille møde, oprydning eller kaffesnak – så lad vær! Ryk det til der kommer nye retningsliner fra korpset.

Husk på, at selvom vi synes, at spejder er vigtigt, så er det ikke livsvigtigt at komme til spejder 🙂

Du kan læse korpsets udmelding her

Distriktsmøde

Der er indkaldt til distriktsmøde søndag den 29. marts kl 9.30. Det holder vi fast i – men mødet sker online kl. 10.00-11.30!

Der kommer et link lige om lidt! Vi har nemlig lavet en smart løsning, som lige skal på plads 🙂

Vi livestreamer gennemgang af vores dagsorden. Du kan stille spørgsmål og kommentere på facebook under begivenheden for distriktsmødet her

Dagsorden for mødet kan du se her og hente herunder som pdf.

Regnskab for Moselund Spejdercenter følger snart!

Online spejd!

Bare fordi spejdermøderne er aflyst, kan vi sagtens spejde 🙂 Kaløvig Gruppe har allerede gang i forskellige sjove aktiviteter på deres facebook-side. Tjek det ud og lad dig inspirere 🙂

Du kan også prøve kræfter med det store distrikts-onlineløb for ledere!

Her dyster du med alle ledere i distriktet om 1 kg Spejderkaffe til din spejdergruppe. Vil du være med? Så er første post her: