Distriktsmøde søndag den 23. august kl 10-12 online

Kære ledere i Marselis Distrikt! Først og fremmest så beklager vi meget den meget meget meget sene udmelding om distriktsmøde! Vi har haft alt for travlt med at lave spejder i sommerferien… Så indkaldelsen til mødet er faldet mellem to bål! Vi holder online distriktsmøde på søndag kl 10-12. Dagsorden kan du se her Mødet […]

Kære ledere i Marselis Distrikt!

Først og fremmest så beklager vi meget den meget meget meget sene udmelding om distriktsmøde! Vi har haft alt for travlt med at lave spejder i sommerferien… Så indkaldelsen til mødet er faldet mellem to bål!

Vi holder online distriktsmøde på søndag kl 10-12.

Dagsorden kan du se her

Mødet finder du her

Årshjul 2020-2021

Vi har sat rigtige datoer på årshjulet for 2020-2021. Find dem her

Referat

Det kan du finde lige her