Distriktsmøde søndag den 31. januar kl. 10

Først og fremmest: Godt nytår! Vi håber, at du er kommet godt ind i det og har det godt – alt taget i betragtning! Vi glæder os til at vi igen kan mødes og snakke spejderi til distriktsmøde – men lige nu må vi i stedet mødes online og drikke kaffen der. På søndag kl […]

Først og fremmest: Godt nytår! Vi håber, at du er kommet godt ind i det og har det godt – alt taget i betragtning! Vi glæder os til at vi igen kan mødes og snakke spejderi til distriktsmøde – men lige nu må vi i stedet mødes online og drikke kaffen der.

På søndag kl 10.00 sidder vi klar! Dagsordenen er, at du kan stille spørgsmål, høre lidt om vores planer for foråret og få en god historie eller to. Vi havde planlagt, at vi skulle snakke om lederbrev, men det er blevet rykket af forskellige årsager. Til gengæld bliver det opgraderet med besøg fra styregruppen bag lederbrevet, som holder et online introduktionsmøde for alle interesserede i distriktet! Det kommer der mere om snart 🙂

Vind en pose Spejderkaffe!

På søndag har du mulighed for at vinde en pose Spejderkaffe. Det kræver kun, at du finder to spejdervenner, tager dem med til distriktsmødet og løser vores online spejderløb på under 1 time. Gør du og dine spejdervenner det, er der kaffe til jer alle tre!

Vi ses på søndag!
Staben

Mødet finder du her: