Distriktsmøde søndag den 6. juni: Ledersamtale og fede præmier!

Søndag den 6. juni inviterer vi til online distriktsmøde kl. 10-13. OG inden du sletter mailen i frustration over flere online møder, så læs lige det her! På distriktsmødet får vi nemlig besøg af folkene bag det nye lederbrev og tilhørende hjemmeside ledersamtale.dk. Det er mega spændende, for erfaring viser, at en god ledersamtale faktisk er […]

Søndag den 6. juni inviterer vi til online distriktsmøde kl. 10-13.

OG inden du sletter mailen i frustration over flere online møder, så læs lige det her!

På distriktsmødet får vi nemlig besøg af folkene bag det nye lederbrev og tilhørende hjemmeside ledersamtale.dk. Det er mega spændende, for erfaring viser, at en god ledersamtale faktisk er med til at fastholde ledere OG gøre det nemmere for de unge seniorer/rovere at tage mere ansvar i gruppen!

Så vil du gerne have flere ledere, så er det her distriktsmøde lige noget for dig 🙂

Dagsorden

Ole kommer og fortæller i et par timer. Det bliver en skøn blanding af lidt korte oplæg og en masse gruppearbejde.

Derefter snakker vi kort om efterårets program i distriktet og lidt om SL2022 og en evt. forlejr

Vi slutter af med et online løb, hvor du sammen med 2 andre ledere fra din gruppe kan dyste om en fed kaffepræmie til jeres spejderhus! Vi kan røbe at præmien starter med Spejder og slutter med kaffe – og at du selv må vælge, hvordan det skal smage 😀

Link til mødet

Distriktsmøde Marselis Distrikt

Søndag, 6. juni · 10:00-13:00

Google Meet: https://meet.google.com/qoh-jexe-ste

Vi glæder os til at se jer!

Staben