INVITATION til møde om helhedsplan for Moselund Spejdercenter

Moselund spejdercenter er under forandring. I oktober indvier vi første del af vores samarbejde med Favrskov kommune. Så står en sprit ny træbygning klar til at tage imod en børnehavegruppe fra Hinnerup, så de har et dejligt natursted midt i skoven tæt på byen.

Moselund spejdercenter er under forandring. I oktober indvier vi første del af vores samarbejde med Favrskov kommune. Så står en sprit ny træbygning klar til at tage imod en børnehavegruppe fra Hinnerup, så de har et dejligt natursted midt i skoven tæt på byen.

Hvornår?

Onsdag den 26. oktober kl 17-20 OBS! nyt tiddpunkt da mange havde svært ved at nå det til kl 16

Hvor?

Den nye bygning på Moselund Spejdercenter.

Tilmelding

Send en mail til  – så sørger vi for, at der er kaffe til alle 🙂

Se mere om det på Moselund Spejdercenters hjemmeside