Kom til møde om helhedsplanen for Moselund Spejdercenter

Der sker en hel masse på Moselund spejdercenter. Selv om alt ser stille og roligt ud med sne på toppen, går arbejdet med master planen videre sammen med kommunen. Vi har fået de første skitser, og vi har et par ret gode ideer, som vi gerne vil vende med dig ude i grupperne i Marselis […]

Der sker en hel masse på Moselund spejdercenter. Selv om alt ser stille og roligt ud med sne på toppen, går arbejdet med master planen videre sammen med kommunen. Vi har fået de første skitser, og vi har et par ret gode ideer, som vi gerne vil vende med dig ude i grupperne i Marselis og Gudenå distrikt.

Ole og jeg har samlet lidt video sammen til jer, som I kan hygge med i juletiden. Der er en kort video på 6 minutter og en lang på 43 minutter, hvor vi kommer hele vejen rundt om helhedsplanen, som den ser ud lige nu.

Det er vigtigt, at vi sammen finder ud af, hvad der skal ske med vores spejdercenter! Så tag et kig og sæt kryds i kalenderen for et af de to online møder.

Dem kan du se lige her

Invitation til online møder om helhedsplanen

I kan også være med på vores online møder, som vi har lagt på to forskellige dage, så så mange som muligt har mulighed for at deltage. Her er der link til online møderne den 9/1 og den 12/1-2023

Du finder links til møderne her

Reklame: Nytårskur!

Og en lille reklame for vores fælles nytårskur, hvor du kan komme til nytårsbrunch på bål på Moselund spejdercenter. Husk lige at sende et pip på siden, så vi ved, hvor mange vafler, æg og bacon vi skal stå klar med.

Tilmeld dig her

Til sidst er der kun at sige: Glædelig jul! Og vi håber, at vi ses online eller på Moselund i januar 2023 😀