MUS-lejr, centerlejr og generalforsamling

Nu kommer der lige 3 gode punkter, som måske ikke alle er lige relevant for dig, men følg endelig med fordi noget af det kunne jo være! Emnerne er markeret med fed skrift, så du nemmere kan se, hvad der interesserer dig mest!

MUS-lejr:

Står i og mangler et sted at sende jeres Bæver/Ulve på MUS-lejr, så arrangerer Moselund Spejdercenter i år Jule-MUS på centeret i Hinnerup, bare 35min i bil fra Aarhus! Her skal børnene hjælpe med at redde Julemanden, alt imens de lærer at sove i telt og lave mad over bål. MUS-lejren er også et godt alternativ til sommerlejr. Det hele kommer til at foregå fra lørdag d. 27. maj kl. 09.00 til mandag d. 30. maj kl. 12.00. med mulighed for at ankomme en dag før! Hvis det lyder interessant, så kan du læse mere her, eller på vedhæftede brochure.

Centerlejr:

Er dine børn lidt for store til at komme afsted på MUS-lejr, eller søger I en tur til hele gruppen, så tilbyder Moselund Spejdercenter en centerlejr med masser af gode aktiviteter, lige fra smedning og kulsøpionering til læder-arbejde og madlavning, så der er noget til en hver alder og en hver erfaring og gå-på-mod! Centerlejren kommer til at foregå i uge 26 (24/06 – 01/07). Mere info herom kommer senere, men du kan holde dig opdateret her.

Generalforsamling:

Sidst men ikke mindst relevant for de fleste, er generalforsamlingen på Moselund Spejdercenter. Den bliver i år afholdt søndag d. 26/02 kl. 09.30.

Dagsordnen bliver:

  1. Valg af dirigent
  2. Valg af referent
  3. Bestyrelsens beretning
  4. Forelæggelse og godkendelse af regnskabet
  5. Valg til bestyrelsen
  6. Indkomne forslag
  7. Eventuelt

Har du foreslag skal disse sendes til  senest lørdag d. 18/02 kl. 23.59.

I forbindelse med generalforsamlingen afholder vi også en arbejdsdag, lørdag d. 25/02 kl. 08.30.
Her bydder vi på et rundstykke til morgenbriefingen, frokost, aftensmad og morgen mad inden generalforsamlingen dagen efter. Hvis det lyder interessant, så meld dig endelig til her, så vi ved hvor mange rundstykker der skal bestilles.

Vi er meget glade for hvis du er nået her til i mailen, og endnu mere hvis du også overvejer nogle af tilbuddende! Vi håber i hvert fald at se nogle af jer!

Beste Spejderhilsner
Moselund Spejdercenters bestyrelse & distriktsstaben