AFLYST! Formålsworkshop: Hvad er det egentlig, vi har gang i som spejdere?!

Vi er ved at finde en ny dato i august. Stay tune!!!

Kære alle grupper i Marselis distrikt

Vi stiller skarpt på formålet, fordi vi på landsmøde 2020 besluttede at undersøge behovet for en mulig opdatering af formålet.

I indbydes til en workshop, hvor vi skal arbejde med KFUM-spejdernes formål. Vi stiller skarpt på formålet, fordi vi på landsmøde 2020 besluttede at undersøge behovet for en mulig opdatering af formålet. Siden Landsmødet ’20 er vi kommet længere i processen, og vi vil nu gerne have inputs fra alle distrikterne.

Workshoppen faciliteres af Kirstine fra hovedbestyrelsen, og foregår

den 4. juni

på følgende adresse:

Elsted Skolevej 2
8520 Lystrup.

Workshoppen foregår primært indendørs, men der kan være aktiviteter, hvor vi skal være ude i 10-20 min.

Dagsorden er:

10:00 Velkomst, rundstykke og andagt 10:30 Workshop
12:00 Frokost
12:30 Workshop
13:45 opsamling og tak for i dag!

Vi håber at alle grupper har mulighed for at sende mindst én deltager til workshoppen, og man må meget gerne deltage flere fra samme gruppe. Alle ledere og spejdere over 15 år er velkomne til workshoppen.

Det bliver en workshop, hvor I som deltagere vil være meget aktive, og det bliver en mulighed for at lade sin stemme blive hørt og høre andres perspektiver ift. store spørgsmål som: ”Hvad får man ud af at være spejder?”, hvad er meningen med spejderaktiviteterne?” og ”hvorfor bør flere børn og unge starte til spejder?”. Derudover kan workshoppen virke som afsæt til rekrutteringsarbejde i både gruppen og distriktet. Efter workshoppen vil alle nemlig være bedre til at stille skarpt på formålet med spejderarbejdet i lige præcis jeres gruppe og/eller distrikt.

Workshoppen bygger ovenpå det arbejde, som mange af jer har lavet i jeres gruppe ud fra materialet i korpsudsendelsen i november. De ord I er kommet frem til i den forbindelse bedes i medbringe den 4. juni, da de skal indgå i workshoppen. Det er dog ikke en forudsætning for at deltage, at gruppen har arbejdet med formålet på forhånd, så alle er velkomne!

HUSK! Tilmelding er senest den 28/05

Det foregår via mail til distriktschef, Johannes, på 

De bedste hilsner

Johannes, distriktschef i Marselis distrikt &
Kirstine Svansø Iversen, medlem af hovedbestyrelsen