Vi prøver igen: Vi skal snakke om formål!

Kære alle grupper i Marselis distrikt. Du har måske set, at vi inviterede til en workshop i juni. Men det faldt sammen med en masse andet, så det var ikke nok til, at vi kunne gennemføre. Derfor prøver vi igen! Vi stiller skarpt på formålet, fordi vi på landsmøde 2020 besluttede at undersøge behovet for […]

Kære alle grupper i Marselis distrikt. Du har måske set, at vi inviterede til en workshop i juni. Men det faldt sammen med en masse andet, så det var ikke nok til, at vi kunne gennemføre. Derfor prøver vi igen!

Vi stiller skarpt på formålet, fordi vi på landsmøde 2020 besluttede at undersøge behovet for en mulig opdatering af formålet.

I indbydes til en workshop, hvor vi skal arbejde med KFUM-spejdernes formål. Vi stiller skarpt på formålet, fordi vi på landsmøde 2020 besluttede at undersøge behovet for en mulig opdatering af formålet. Siden Landsmødet ’20 er vi kommet længere i processen, og vi vil nu gerne have inputs fra alle distrikterne.

Workshoppen faciliteres af Kirstine fra hovedbestyrelsen, og foregår

den 10. august

på følgende adresse:

Elsted Skolevej 2
8520 Lystrup.

Workshoppen foregår primært indendørs, men der kan være aktiviteter, hvor vi skal være ude i 10-20 min.

Dagsorden er:

19:00 Velkomst og kort kaffe
19:15 Workshop
21:00 opsamling og tak for i dag!

Vi håber at alle grupper har mulighed for at sende mindst én deltager til workshoppen, og man må meget gerne deltage flere fra samme gruppe. Alle ledere og spejdere over 15 år er velkomne til workshoppen.

Det bliver en workshop, hvor I som deltagere vil være meget aktive, og det bliver en mulighed for at lade sin stemme blive hørt og høre andres perspektiver ift. store spørgsmål som: ”Hvad får man ud af at være spejder?”, hvad er meningen med spejderaktiviteterne?” og ”hvorfor bør flere børn og unge starte til spejder?”. Derudover kan workshoppen virke som afsæt til rekrutteringsarbejde i både gruppen og distriktet. Efter workshoppen vil alle nemlig være bedre til at stille skarpt på formålet med spejderarbejdet i lige præcis jeres gruppe og/eller distrikt.

Workshoppen bygger ovenpå det arbejde, som mange af jer har lavet i jeres gruppe ud fra materialet i korpsudsendelsen i november. De ord I er kommet frem til i den forbindelse bedes i medbringe den 4. juni, da de skal indgå i workshoppen. Det er dog ikke en forudsætning for at deltage, at gruppen har arbejdet med formålet på forhånd, så alle er velkomne!

HUSK! Tilmelding er senest den 8/8

De bedste hilsner

Johannes, distriktschef i Marselis distrikt &
Kirstine Svansø Iversen, medlem af hovedbestyrelsen