Kom med til DM i Spejd på Moselund Spejdercenter

Er du klar på at vise lige præcis, hvorfor du har den allerbedste patrulje i landet? DM i Spejder er, som navnet antyder, en landsdækkende konkurrence, hvor man harmulighed for at vise, at man har den absolut bedste patrulje. Kvalifikationerne til DM iSpejder foregår på ni centre rundt om i Danmark. Centrene er med til […]
Foto: Christian Bloch Hansen

Er du klar på at vise lige præcis, hvorfor du har den allerbedste patrulje i landet?

DM i Spejder er, som navnet antyder, en landsdækkende konkurrence, hvor man har
mulighed for at vise, at man har den absolut bedste patrulje. Kvalifikationerne til DM i
Spejder foregår på ni centre rundt om i Danmark. Centrene er med til at danne rammen for kvalifikationen og give din patrulje en kanon oplevelse.

På Moselund Spejdercenter foregår det d. 12-14 april. Tilmeld dig her: https://medlemsservice.spejdernet.dk/event/id/7829/register

DM i Spejder er for alle junior-, trop- og seniorpatruljer i landet. Vi garanterer en konkurrence som udfordrer alle aldre lige meget og får det bedste frem i dem. Alle kan frit vælge det center, som de ønsker at konkurrere på. 

Staben for DM i Spejder står for at lave hele programmet for weekenden, så du er sikker på, at det er det fuldstændigt samme I dyster i, uanset centret.

Eventet byder på en masse konkurrencer og løb, som sætter din patruljes evner på prøve. Ivil møde udfordringer som både vil lægge vægt på gamle og traditionelle færdigheder såvel som nye og uventede kompetencer. Så gør jer klar til et brag af en begivenhed, som helt sikkert vil bringe dig og din patrulje ud i spændende opgaver, som giver oplevelser og minder for livet.

Skynd dig at tilmelde dig og din patrulje, og forbered dig på lidt af hvert, så leverer vi en begivenhed du ikke vil gå glip af!

Aldersinddeling

Der afholdes tre konkurrencer. En junior-, en trop- og en seniorkonkurrence. Inddelingen i de enkelte aldersinddelinger følger KFUM-Spejdernes generelle aldersinddeling i enheder og er som følger:
Juniorkonkurrencen: 4. – 5. klasse
Tropskonkurrencen: 6. – 8. klasse
Seniorkonkurrencen: 9. klasse og op. 

Det er ikke tilladt at være fyldt 18 år ved kvalifikations start.

Obs sidste frist for tilmelding og afbud med tilbagebetaling af deltagergebyr er d. 1. april 2024