Indkaldelse til distriktsrådsmøde

Søndag den 12. marts kl. 10-14 inviterer vi til distriktsrådsmøde for Marselis Distrikt. Og der er en masse godt på programmet!

Vi vil gerne invitere alle ledere og grupperødder i distriktet. Det vil vi, fordi vi synes, at det er vigtigt, at alle er informere om, hvad der sker i distriktet – og at alle kan komme hjem med lidt ny viden i bagagen.

Dagsordenen er nemlig, at vi starter med en lækker brunch.

Derefter er der information om Moselund Spejdercenter. Det er der, fordi vi skal komme frem til en løsning, hvor centrets økonomi er sikret. Pt er den nemlig udfordret af dalende udlejning og Corona. Vi vil fremlægge et 3 årigt budget samt regnskabet for 2022. Derudover vil vi give en status for, hvor vi er i samarbejdet med kommunen om at udforme en helhedsplan for hele centret. Da planen og økonomien for centret kan afhænge af, at vi sælger dele eller det hele af centret, vil vi gerne have distriktsrådets godkendelse og indspark til, hvordan vi laver den bedste aftale med kommunen. Her tænker vi helt konkret på, hvad det mandat, som distriktsstaben sendes videre med. Vi vil sidst i uge 8 opdatere dette indlæg med et udkast til de behov og funktioner, som vi mener, at en aftale med kommunen skal opfylde, hvis vi skal underskrive en salgsaftale.

Vi holder også to åbne møder om økonomien bag centret. Dem kan du finde information om her. Det er mandag den 20. og onsdag den 22. februar – begge dage 19.30-21.00

Efter en kort pause vil Michael Weidinger holde et spændende oplæg om, hvordan vi bedst rummer børn med særlige behov. Du kan måske genkende navnet – og det er med god grund! For Michael holdte oplægget for en del år siden med stor succes! Derfor gentager vi det, så du lige kan få det genopfrisket og stille nye spørgsmål. Oplægget varer en times tid og der vil efter være rig mulighed for at stille spørgsmål.

En lille note: Det er et distriktsrådsmøde. Det betyder, at når der skal stemmes om noget, så er det kun gruppeledere og distriktsstaben, der har stemmeret. Det er derfor fint, hvis I i grupperne tager en snak om Moselund Spejdercenter inden møde, så gruppelederen er klædt godt på til at stemme.

Hvert andet år holder vi distriktsmøder (det er næste år). Her stemmer alle ledere om, hvem der skal vælges ind i distriktsstaben.

Du kan se mere om de to møder i vedtægterne for distrikter

Dagsorden – den korte udgave

10.00 Velkommen og brunch

10.30 Moselund Spejdercenter – økonomi og helhedsplan. Afsteming om mandat, som distriktschef har til indgåelse af aftale med Favrskov Kommune sammen med Gudenå Distrikt. Se mere info her

12.00 Oplæg ved Michael Weidinger om børn med særlige behov og hvordan vi bedst rummer dem

13.00 Spørgsmål og snak

14.00 Tak for i dag!

Tid og sted

Søndag den 12. marts kl. 10-14 hos Skjoldhøj Gruppe (Holmstrupgårdvej 36, 8220 Brabrand).

Tilmelding

Send en mail til senest mandag den 6. marts.

Vi glæder os til at se dig!

Spejderhilsner fra distriktsstaben